MacBook Pro krijgt mogelijk OLED-functietoetsen

Al maanden gaan er geruchten over een nieuwe MacBook Pro welke de beschikking zal krijgen over een aantal nieuwe functionaliteiten. Met het aankomende WWDC is het zeer waarschijnlijk dat Apple een aantal nieuwe producten zal presenteren en uiteraard de nieuwe iOS versie. 

Op dit moment gaan er geruchten over een nieuwe MacBook Pro met OLED-functietoestellen. Volgens een betrouwbare bron uit de Chinese toeleveringsketen van Apple is de nieuwe MacBook Pro vanaf augustus te koop in de winkels.

OLED-functietoetsen

Volgens de geruchten komt Apple naast de MacBook Pro ook met een nieuwe MacBook Air. Maar de grootste veranderingen zijn waarschijnlijk gericht op de nieuwe MacBook Pro. Volgens geruchten is de nieuwe MacBook Pro voorzien van een OLED-balk.

In onderstaand concept is de nieuwe OLED-balk ingevuld, wat een goed beeld geeft over hoe het er uiteindelijk eruit komt te zien.

macbook-pro-oled

Naar verwachting is de nieuwe OLED balk geheel naar eigen wens te configureren. Ook zou  het mogelijk moeten worden om de OLED-balk zelf te laten aanpassen aan de gebruikte app, hierdoor heb je altijd de meest handige functies voor de app in handbereik. Naar verwachting krijgen we tijdens het aankomende WWDC meer informatie over de nieuwe MacBook Pro en iOS 10.

Vorig artikelHTC Desire 830 smartphone: Dual sim en uitstekende camera
Volgend artikelBose introduceert draadloze QuietComfort 35 hoofdtelefoons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in