Bose introduceert draadloze QuietComfort 35 hoofdtelefoons

Bose heeft een aantal hoofdtelefoons uitgebracht welke beschikken over nieuwe technieken. De nieuwe Bose Quitcomfort hoofdtelefoons zijn in verschillende soorten uitgebracht waaronder QuietComfort 35 over-ear en QC30 in-ear hoofdtelefoons.

De nieuwe hoofdtelefoons zijn uitgebracht in de QuietComfort lijn. De Bose QuietComfort is een van de bekendste headsets met actieve ruisonderdrukking. De QuietComfort-serie is al jaren op de markt en nu voor het eerst is er ook een Bluetooth variant beschikbaar.

QuietComfort 35

Vanaf 15 juni is de nieuwe QuietComfort 35 te koop in Nederland voor een bedrag van 380 euro.  De in in-ear-variant QuietControl 30 gaat voor € 300 over de toonbank en wordt in september verkocht. Bij het nieuwste model is er geen kabel meer nodig, het exemplaar werkt in combinatie met Bluetooth en NFC.

bose-quietcomfort-35-zilver

De QC35 gaat 20 uur mee op een batterijduur, wanneer je de meegeleverde kabel inplugt is de accuduur aanzienlijk langer. Daarbij wordt Bluetooth uitgeschakeld. De QuietComfort-lijn staat bekend om z’n goede noise cancelling.

Bose QuietControl 30

bose-qc30-qc35-04

Naast een hoofdtelefoon heeft Bose ook een exemplaar nieuwe ruisonderdrukkende oordopjes aangekondigd. Het gaat hierbij om de nieuwe QuietControl 30. In de kleine oordopjes zijn zes microfoons verwerkt, er is een slanke nekband waarin de overige elektronica is te vinden. Bose claimt dat de QuietControl 30 een accuduur heeft van tot wel 10 uur dankzij de ingebouwde lithium-ion accu. De bedieningsknoppen zijn te vinden op de in-line afstandsbediening.

 

 

Vorig artikelMacBook Pro krijgt mogelijk OLED-functietoetsen
Volgend artikelT-Mobile start met tv-dienst KNIPPR in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in