T-Mobile start met tv-dienst KNIPPR in Nederland

De nieuwe T-Mobile Knippr TV-dienst is per direct beschikbaar in Nederland. Met KNIPPR  is het mogelijk om interactieve tv te bekijken op verschillende apparaten waaronder op de iPhone, iPad, tablet of Computer. Hiervoor moet je maandelijks een bedrag betalen van 10,99 euro. 

knippr-logo-header

TV-dienst KNIPPR

Met KNIPPR bepalen gebruikers zelf het zenderaanbod. Vanaf volgende maand is het ook mogelijk om zenders eenvoudig te streamen naar de TV via Chromecast integratie of via Apple Airplay.

Consumenten kunnen de dienst een maand lang gratis uitproberen, het gaat hierbij om het KNIPPR basis abonnement. Met de tv-dienst KNIPPR zijn consumenten in staat zelf hun tv-aanbod samen te stellen door voor een klein bedrag extra  zenders te kiezen uit het groeiende aanbod, als aanvulling op het basisaanbod.

Het zenderaanbod is eenvoudig te wijzigen elke maand zonder verdere verplichtingen. Het basispakket bestaat uit; NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4,5,6,7,8 en RTLZ, SBS6, Veronica, Net5 en SBS9 welke je zelf kan aanvullen met extra zenderpakketten.

 

Vorig artikelBose introduceert draadloze QuietComfort 35 hoofdtelefoons
Volgend artikelFoto’s tonen Lenovo’s Project Tango smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in