Sony Xperia X performance uitgebracht in Nederland

Sony heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht in Nederland, het gaat hierbij om de nieuwe Sony Xperia X Performance smartphone. De X Performance is een krachtige smartphones en veruit de krachtigste in de Xperia X-lijn. De smartphone wordt verkocht voor een adviesprijs van 699 euro. Sony Xperia X Performance

Sony Xperia X Performance

Sony heeft al enkele smartphones in de Xperia X lijn, waaronder de nieuwe Xperia X en de Xperia XA smartphones. De fabrikant heeft nu ook de Xperia X Performance uitgebracht in Nederland voor een adviesprijs van 699 euro.

Sony heeft de Xperia X Performance smartphone op de markt gezet als een concurrent op de iPhone 6S, HTC 10, LG G5 en Galaxy S7. Qua hardware is er ook high-end hardware te vinden. Zo is er onder de motorkap een Snapdragon 820-chip aanwezig in combinatie met 3GB aan RAM en 32GB interne opslag. Aan de voorzijde is er een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels aanwezig. Aan de achterzijde is er een 23 megapixel camera terwijl er aan de voorzijde een 13 megapixel exemplaar aanwezig.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia X Performance is vanaf vandaag beschikbaar. De smartphone wordt verkocht voor een bedrag van 699 euro en komt in vier kleuren beschikbaar, waaronder zwart, wit, goud en roségoud.

Vorig artikelOnePlus stopt met verspreiding OTA Update vanwege problemen
Volgend artikeliOS 10 beta 2 uitgebracht voor ontwikkelaars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in