iOS 10 beta 2 uitgebracht voor ontwikkelaars

Apple heeft een aantal weken geleden de eerste bèta van iOS 10 vrijgegeven voor de ontwikkelaars. De update is te downloaden via de ontwikkelaars-site van Apple en over the air. Wanneer je beschikt over de eerste bèta kan je eenvoudig updaten naar de tweede bètaversie van iOS 10.  

ios-10-notificaties-3d-touch

De nieuwe bèta bevat een hele reeks aan vernieuwingen en bug-fixes. Vooralsnog is het onbekend of er nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd en welke vernieuwingen er aanwezig zullen zijn in de nieuwe update. Zoals wij al hebben ondervinden zijn de animaties duidelijk beter in de tweede bèta van iOS 10.

iOS 10 beschikt over een flink aantal nieuwe functionaliteiten. Het toegangsscherm van iOS 10 beschikt over een aantal verbeteringen. Maar er is meer, zo heeft Apple ook de Notificaties flink aangepast. In iOS 10 is het ook eindelijk mogelijk om de standaard Apple apps te verbergen op de iPhone.

Beta 2 van iOS 10

De twee bèta van iOS 10 kan je downloaden via de ontwikkelaars-website van Apple. Vooralsnog is de update alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. Indien je beschikt over de eerste bèta kan je vanuit bèta 1 eenvoudig updaten naar de nieuwe versie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here