Vodafone NEXT: Eenvoudig switchen van smartphone

Vodafone heeft een nieuwe dienst aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe NEXT dienst. Hiermee kun je wisselen van smartphone tijdens het abonnement. 

Wanneer je een abonnement met telefoon afsluit zit je er vaak 2 jaar aan vast. Bij een beschdiging of een verouderd toestel krijg je geen nieuwe. Vodafone NEXT maakt hier verandering in aangezien je na vier maanden kan wisselen van telefoon. Met NEXT is het mogelijk om eerder te kiezen voor een nieuwe telefoon.

Wanneer je van je huidige telefoon af wilt, betaal je het restbedrag zonder extra. Hierna is het mogelijk om de smartphone zelf te verkopen of het toestel in te ruilen. De waarde van je smartphone wordt van de nieuwe telefoon afgehaald. Het bedrag dat Vodafone geeft voor het inruilen van een toestel hangt af van het model, en de staat van de smartphone. Het is te vergelijken met de huidige inruildienst van Vodafone.

Iedereen die sinds 4 april 2016 is aangesloten bij Vodafone komt in aanmerking voor het programma. Op 25 juli zal Vodafone Next officieel onthuld worden en komt er meer informatie beschikbaar over het nieuwe programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here