HP Elite x3-smartphone verkrijgbaar in Nederland

De nieuwe HP Elite X3 smartphone is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. De smartphone wordt in Nederland verkocht voor 863 euro. Eerder verscheen het nieuws dat de smartphone alleen voor de zakelijke markt was bedoeld, nu de smartphone ook voor de consument beschikbaar is lijkt het erop dat de smartphone voor zowel zakelijke klanten als consumenten verkocht zal worden. 

HP-elite-X3 (1)

Beschikbaarheid: HP Elite x3-smartphone

Via de webwinkel van HP is de smartphone te bestellen voor 863 euro. Qua specificaties heeft de HP Elite X3 verrassende specificaties, zo is er een 6-inch oledscherm aanwezig met een resolutie van 2560×1440 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 820 met Kryo processorkernen te vinden en een Adreno 530 GPU.

Het doel van de HP Elite X3 is niet direct om de smartphone markt te veroveren, maar om een smartphone op de markt te brengen welke gebruikt kan worden als desktop, laptop en smartphone.

HP presenteert de Elite x3 als een drie-in-één apparaat, hiervoor zijn er een aantal accessoires beschikbaar. Zo is er een HP Desk Dock, en een Mobile Extender, dit is een laptop zonder hardware.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here