Microsoft wil Pokémon Go voor Windows Phone

Pokémon Go is de hype van dit moment, zo zijn er miljoenen spelers wereldwijd. Ook in Nederland is de game behoorlijk populair. Vooralsnog is de game alleen beschikbaar voor Android en iOS. Microsoft wil de game ook graag naar het Windows Phone platform. 

pokemon-go-androidInmiddels is er al een petitie om Pokémon Go naar Windows Phone te krijgen. Ondertussen zijn er al ruim 84.000 ondertekeningen op de petitie. Naast de gebruikers wil ook Microsoft dat het spel zo snel mogelijk naar Windows Phone zal komen.

Inmiddels heeft het Windows Store team een reactie vrijgegeven. “We hebben een flinke hoeveelheid feedback ontvangen die vraagt om de app in de Windows Store uit te brengen. Het Windows Store-team bekijkt de mogelijkheden waarmee we op de best mogelijke manier die verwachting kunnen waarmaken. We houden je op de hoogte als er meer nieuws is”, aldus een medewerker van Microsoft.

Of Niantic gaat meewerken om de game naar het platform te krijgen is vooralsnog onduidelijk. Er zijn uiteraard meerdere opties, zo zou Microsoft de ontwikkelaar kunnen betalen om de app met spoed voor Windows Phone beschikbaar te stellen. Ook is het een optie dat Microsoft zelf zal  bijdragen aan de ontwikkeling van de Windows Phone app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here