Xiaomi Redmi Pro: High-end smartphone voor een lage prijs

Xiaomi heeft vandaag het nieuwe topmodel aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Redmi Pro smartphone. De smartphone beschikt over een 5,5-inch oled scherm met een 1080p resolutie. Aan de achterzijde van de smartphone is er een dubbele camera te vinden. 

Redmi-ProXiaomi heeft de smartphone aangekondigd tijdens een evenement in Beijing. De duurste variant van de Xiaomi Redmi Pro smartphone beschikt over een nieuwe MediaTek Helio X25-soc welke zijn werk doet op maximaal 2,5Ghz. Opvallend is de prijs aangezien de smartphone wordt verkocht voor iets minder dan 200 euro.

De Xiaomi Redmi Pro is een smartphone met uitstekende specificaties welke over de toonbank gaat voor een interessante adviesprijs. De Redmi Pro heeft een 5,5 inch full HD-scherm AMOLED scherm.

Xiaomi_Redmi_Pro_01x.transformedAan de achterzijde van de smartphone is er een Sony IMX258 13 megapixel camerasensor te vinden. De tweede camera is een 5 megapixel camera welke aanwezig is aan de voorzijde. Xiaomi komt met drie verschillende varianten, waaronder een instapmodel welke beschikt over een MediaTek Helio X20-chipset met 3GB aan RAM en 32GB interne opslag.

Het middelste model heeft 3 GB aan werkgeheugen, maar wel 64GB opslag en een snellere Helio X25 chipset. Xiaomi heeft het topmodel uitgerust met een Helio X25 variant in combinatie met 4GB aan RAM en 128GB interne opslag.

Beschikbaarheid

Vooralsnog worden de smartphones alleen verkocht in China. De goedkoopste variant wordt verkocht voor ongeveer 205 euro. Het middenmodel gaat over de toonbank voor 232 euro. Het topmodel kost zo’n 274 euro. Xiaomi heeft vandaag ook de eerste laptop van het bedrijf op de markt gebracht.

 

Vorig artikelXiaomi Mi Notebook Air: Goedkope Macbook-concurrent
Volgend artikelHERE Maps navigatieapp gaat verder als Here WeGo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in