HERE Maps navigatieapp gaat verder als Here WeGo

Here Maps is een navigatie app welke beschikbaar is voor meerdere platformen. De app heeft een flinke update gekregen en beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten. Ook is de applicatie hernoemd naar Here WeGo. Here-wegoHERE Maps is een opvallende navigatieapp welke beschikt over een aantal voordelen. Met de app is het eenvoudig om kaarten offline beschikbaar te maken. De app heeft nu een flinke update gekregen en beschikt over een groot aantal nieuwe functionaliteiten.

De naamwijziging is logisch, de app is allang niet meer alleen gericht voor de autorijders, zo zijn er ook vele functionaliteiten aanwezig voor het openbaar vervoer en wandelaars.

Zo is het mogelijk om via de app nu eenvoudig parkeerplaatsen te zoeken. De grote update is nu beschikbaar voor zowel het Android als iOS platform. Nog altijd is de app gratis te downloaden en te gebruiken.

Beschikbaarheid Here WeGo

De nieuwe app is gratis te downloaden voor Android, iOS en Windows Phone. Via het menu is het eenvoudig om de kaarten offline te downloaden. Binnen Europa is het mogelijk om het gewenste land te downloaden.

Vorig artikelXiaomi Redmi Pro: High-end smartphone voor een lage prijs
Volgend artikelLaatste kans voor gratis upgrade naar Windows 10

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in