Laatste kans voor gratis upgrade naar Windows 10

Het is nog een aantal dagen gratis mogelijk om te upgraden naar Windows 10. Na 29 juli betaal je ruim 100 euro voor een upgrade naar Windows 10. Is het verstandig om te upgraden?Windows-10-interfaceNa een flinke periode de tijd gehad te hebben om Windows 10 gratis te installeren is het einde in zicht. Windows 10 is de laatste versie van Windows, daarna brengt Microsoft elk jaar updates uit om de software te verbeteren. Nog nooit eerder heeft Microsoft een nieuwe Windows update gratis weg gegeven.

Verstandig om te upgraden?

Of het handig is om Windows 10 te installeren is afhankelijk van een aantal elementen. Het is altijd verstandig om even te checken of de computer Windows 10 kan draaien. Gebruik je nog oude programma’s op XP en Windows 7, dan is het verstandig om vooraf te bekijken of deze software nog compatibel is met Windows 10.

Wat kunnen we nog verwachten

Microsoft komt hierna niet meer met een nieuw systeem, maar zal Windows 10 bedienen als een service. Hierdoor verschijnen er nieuwe updates op basis van het Windows 10 OS. Hierdoor blijft het OS verder ontwikkeld. Op 2 augustus zal de nieuwe grotere update verschijnen.

Beveilingspatches voor oudere systemen

Microsoft blijft voor Windows 7 SP1 tot 14 januari 2020 voorzien van beveilingspatches. Windows 8.1 update 1 loopt door tot 2023. Hierdoor kan je eventueel ook op het huidige systeem blijven werken.

Tot wanneer gratis upgraden?

Tot 29 juli is het mogelijk om het huidige OS gratis te upgraden naar Windows 10. Na 29 juli wordt Windows 10 aangeboden voor meer dan 100 euro.

Vorig artikelHERE Maps navigatieapp gaat verder als Here WeGo
Volgend artikel‘MacBook Air krijgt USB-C aansluiting’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in