‘Surface all-in-one beschikt over 4K-scherm’

Microsoft werkt volgens bronnen al langere tijd aan een nieuwe Surface-all-in-one computer. De nieuwe computer binnen de Surface reeks wordt mogelijk voorzien van een 4K-beeldscherm. 

en-INTL-Surface-Book-CR9-00001-SP33De Surface-PC zou volgens bronnen beschikken over een drietal schermgroottes van 21,24 en 27-inch. Volgens de bronnen beschikt het kleinste model over een Full HD-resolutie terwijl de overige twee formaten beschikken over een 4K-resolutie.

Volgens eerdere geruchten zal de nieuwe computer binnen de Surface-lijn dit jaar verschijnen in het derde kwartaal. Microsoft heeft vooralsnog alleen hybride-apparaten en laptops in de Surface-lijn uitgebracht. Naar verwachting komt Microsoft ook met een Surface Phone.

Surface Book

Naast de nieuwe all-in-one pc staat er ook een nieuwe versie van de Surface Book op de planning. De nieuwe versie beschikt over een aantal kleine wijzigingen aan het ontwerp en heeft een Intel Kaby Lake processor. Wanneer de nieuwe Surface Book en all-in-one-pc’s op de markt komen is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelBang & Olufsen onthult nieuwe 4K BeoVision 14
Volgend artikelGoPro Omni vanaf volgende week te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in