‘Huawei Mate 9 opgedoken in benchmark test’

Vorig jaar verscheen de Huawei Mate 8 smartphone, een high-end phablet. Huawei werkt al een tijd aan de opvolger van de Huawei Mate 8 smartphone. 

De Huawei Mate 8 verscheen in november vorig jaar en is vooral op de markt gezet als een groter alternatief van de Huawei P8. Onder de motorkap van de Mate 8 is er een snelle Kirin-chip te vinden. In de populaire benchmarktool GFXbenchmark zijn er nu details opgedoken van de nieuwe Huawei Mate 9 smartphone.

huawei-mate-9-antutu

Volgens de benchmark resultaten heeft de smartphone een 5,9-inch scherm met een Full HD-resolutie, onder de motorkap is er een octa-core processor te vinden van Huawei. De processor wordt bijgestaan door 3GB aan RAM en 64GB aan interne opslagcapaciteit. Standaard beschikt de smartphone over Android 7.0 Nougat.

Ook zal de smartphone waarschijnlijk beschikken over de SuperCharge oplaad techniek, hierdoor is het mogelijk om de smartphone snel te kunnen opladen. Met de nieuwe techniek kan een accu van 3000mAh binnen 5 minuten tot bijna de helft opgeladen worden. Later deze maand zal Huawei tijdens de IFA de nieuwe smartphones presenteren. Naar verwachting krijgen we tijdens dit evenement ook meer informatie over de Huawei Mate 9.

VIAtelefoonabonnement.nl
Vorig artikelVastlopende systemen na Windows 10 Anniversary update
Volgend artikelApple werkt aan 10,5-inch iPad Pro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in