Honor 8 smartphone binnenkort naar Europa

Vorige maand verscheen de Honor 8 smartphone in China, deze variant was alleen beschikbaar voor de Aziatische markt. De smartphone komt binnenkort ook beschikbaar voor de Europese markt. 

Honor 8De Honor 8 is begin vorige maand uitgebracht voor de markt in China. Vooralsnog ziet het er naar uit dat de smartphone het goed doet op de Chinese markt. Lange tijd is het onzeker geweest of het nieuwe vlaggenschip van Honor ook naar Europa zou komen. Honor heeft laten weten dat de smartphone definitief naar Europa komt, een Nederlandse release is hierdoor zo goed als zeker.

Op 24 augustus zal Honor naar verwachting onthullen dat de smartphones ook in Europa verkocht zullen worden. Er zullen wel een aantal verschillen zijn met de Chinese variant.

Honor 8: Veel voor weinig

De smartphone zal beschikken over een 5,2-inch Full HD AMOLED-scherm en een krachtige octa-core processor. De behuizing zal volledig van glas zijn. Verder is er aan de achterzijde een 12MP dual-camera. Op 24 augustus krijgen we naar verwachting meer informatie over de Honor 8 smartphone voor de Europese smartphone.

Vorig artikelMicrosoft start uitrol Anniversary Update voor Windows 10 Mobile
Volgend artikelKobo komt met waterdichte Aura One e-reader

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in