Waarom een Sim Only abonnement?

Een Sim Only abonnement wordt in Nederland steeds aantrekkelijker, er zijn meerdere reden waarom een Sim Only abonnement aantrekkelijker is in vergelijking met een toestel abonnement. 

SIM-OnlyWaarom Sim Only?

Sinds 2014 zijn de Sim Only abonnementen in een opmars. Een Sim Only abonnement heeft als voordeel dat je alleen betaald voor je abonnement. Je moet hiermee wel zelf de smartphone regelen, vaak ben je hiermee goedkoper uit.

Vooral een aantal jaar geleden was het vaak aantrekkelijker om een abonnement te nemen waar je een smartphone bij krijgt, de smartphone betaal je maandelijks met een abonnement. Een Sim Only abonnement beschikt alleen over het mobiele internet, belminuten en eventueel de SMS’jes. Het voordeel is dat het abonnement een stuk goedkoper is.

Een ander voordeel is dat de smartphone volledig naar eigen keus gekozen kan worden, tegenwoordig zijn er verschillende smartphones op de markt in verschillende prijs-klasse’s. Zo heb je al een Android smartphone voor 100 euro. Ook is het hiermee mogelijk om een tweedehands toestel te gebruiken met een goedkoop Sim Only abonnement.

Veel vrijheid

Met een Sim Only abonnement heb je ook veel vrijheid in je abonnement. Zo is het vaak mogelijk om het gehele abonnement zelf te configureren. Bij veel providers heb je ook de mogelijkheid om maandelijks het abonnement te wijzigen.

Vergelijken

Op dit moment zijn er vele aanbieders met Sim Only deals. Daarom is het goed om alle aanbiedingen te vergelijken. Via onze vergelijker is het mogelijk om een snel een vergelijking te maken tussen de verschillende simonly deals.

Vorig artikelBekijk eenvoudig je Netflix-historie om series en films terug te vinden
Volgend artikelIKEA 2017 catalogus-app beschikt over Augmented Reality functionaliteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in