Wiko introduceert Ufeel Fab en Ufeel Prime smartphone

Wiko heeft vandaag tijdens de IFA twee nieuwe toestellen aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Ufeel Fab en de Ufeel Prima. Beide smartphones beschikken over interessante specificaties en worden aangeboden voor een scherpe prijs. 

De Wiko Ufeel is interessante smartphone-serie welke de beschikking heeft over een aantal nieuwe smartphones. Het gaat hierbij om de Ufeel Fab en de Ufeel Prima. De smartphones worden aangeboden tegen een budget prijs maar beschikken wel over een vingerafdrukscanner.

Ufeel Fab

De Ufeel Fab heeft een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1280 x 720. Daarmee is de smartphone de grootste in de serie. Onder de motorkap is er een Quad-core processor te vinden met 2GB aan werkgeheugen en 16GB interne opslag.

Ufeel FabAan de achterkant van het toestel zit een 13MP camera terwijl selfies genomen kunnen worden met een 5MP camera en selfieflits. Onder de motorkap is er tevens een 4000mAh batterij te vinden. De prijs is interessant, aangezien de smartphone wordt verkocht voor slechts 179 euro.

Ufeel Prime

De Ufeel Prima is een nieuwe premium smartphone welke beschikt over een 5-inch Full HD scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Octa-core Qualcomm processor te vinden met 4GB aan werkgeheugen.

Ufeel PrimeAan de achterzijde van de smartphone is er een Sony IMX 258 13 megapixel sensor te vinden. Aan de voorzijde is er een 8 megapixel exemplaar. Ook de Ufeel Prima heeft een zeer scherpe prijs meegekregen van 249 euro. Helaas is het nog onbekend wanneer de smartphones op de markt gaan verschijnen.

Vorig artikelSamsung bevestigt terugroepactie Galaxy Note 7
Volgend artikelBowers & Wilkins komt met nieuwe P7 Wireless hoofdtelefoon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in