Bowers & Wilkins komt met nieuwe P7 Wireless hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins heeft sinds 2013 de P7 hoofdtelefoon. Vanaf nu is er ook een draadloos exemplaar beschikbaar van de populaire P7 hoofdtelefoon. bowers-wilkins-p7-wireless-2-770x440

De P7 van Bowers & Wilkins is er voortaan ook in een wireless variant. Vooral in gebruik met mobiele apparaten is de draadloze verbinding erg geschikt. De fabrikant heeft gekozen voor een Bluetooth connectiviteit. De iets betaalbaardere P5 van Bowers & Wilkins was al langer draadloos.

Volgens de geruchten zal Apple de 3,5mm niet meer toepassen bij de nieuwe iPhone. Wanneer dit gerucht klopt is Bowers & Wilkins klaar met een wireless headset welke werkt via Bluetooth.

bowers-wilkins-p7-wireless-3-770x440De P7 Wireless maakt gebruik van verschillende materialen waaronder aluminium en nylon. Volgens de fabrikant is de interne batterij goed voor ruim 17 uur aan muziekplezier. Per direct is de nieuwe P7 Wireless beschikbaar voor een adviesprijs van 399,99 euro. Het model met kabel is nu in prijs verlaagd naar 350 dollar. De Wireless variant beschikt nog wel steeds over de mogelijkheid om een kabel te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here