Google komt op 4 oktober met Pixel en Pixel XL smartphone

Google gaat naar verwachting op 4 oktober een aantal nieuwe toestellen aankondigen welke de huidige lijn moeten opvolgen. Het gaat hierbij om de nieuwe Pixel en de Pixel XL welke door HTC waarschijnlijk ontwikkeld worden. Eerder deze week werd al duidelijk dat Google zou gaat stoppen met de Nexus smartphones. Google gebruikt de naam Pixel al voor de Chromebook-laptops.Nexus-headerTwee nieuwe smartphones welke door HTC geproduceerd worden komen uit in de Pixel hardware lijn. Het zou hierbij gaan om de Pixel en de Pixel XL smartphone. Zoals de naam al aangeeft heeft de Pixel XL een groter scherm. De Pixel heeft hoogstwaarschijnlijk een 5-inch scherm, terwijl de XL de beschikking zal krijgen over een 5,5-inch scherm. Qua hardware en design zijn de smartphone verder vrijwel identiek.

TC is naar verwachting verantwoordelijk voor de nieuwe smartphones. Het zou hierbij gaan om de Sailfish en Marlin smartphone. De smartphones zijn al langere tijd in het geruchten circuit te vinden. De Sailfish is een smartphone welke volgens de geruchten beschikt over een Snapdragon 821 chipset. Verder zal de smartphone beschikken over 4GB aan RAM en een 8 en 12 megapixel camera. De Sailfish zou het kleinere toestel zijn van HTC. Uiteraard beschikken beide toestellen ook over Android 7.0.

Aankondiging

Op 4 oktober zal Google de nieuwe smartphones onthullen tijdens het evenement. Naast de nieuwe smartphones worden er nog meer producten verwacht, waaronder de nieuwe Chromecast met 4K ondersteuning en de langverwachte Daydream VR headset.

 

Vorig artikelTomTom VIO: Eenvoudig navigatiesysteem voor scooter- en motorrijders
Volgend artikelKPN kampt met landelijke internet storing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in