‘Google komt dit jaar met nieuwe 7-inch tablet in samenwerking met Huawei’

Google komt nog dit jaar met een nieuwe tablet welke de beschikking heeft over een 7-inch scherm. De tablet zal gemaakt worden door de Chinese fabrikant Huawei en heeft de beschikking over een aantal interessante specificaties. 

Nexus-7Volgens Evan Blass komt Google nog dit jaar met de nieuwe tablet welke de beschikking heeft over een 7-inch scherm. De laatste 7-inch tablets heeft Google uitgebracht in samenwerking met Asus. Het gaat hierbij om de populaire Nexus 7. Sindsdien zijn er geen nieuwe exemplaren uitgebracht.

Geruchten melden dat de tablet zal beschikken over 4GB aan RAM. Overige details zijn vooralsnog onbekend, maar het is te verwachten dat Huawei de nieuwe tablet zal voorzien van high-end hardware.

Naar verwachting houdt Google in oktober een evenement waarop de nieuwe tablets en smartphones aangekondigd zullen worden. Al langere tijd gaan er geruchten over twee nieuwe smartphones, het zou hierbij gaan om de nieuwe Pixel en de Pixel XL. Google gaat de Nexus-lijn vervangen voor de naam Pixel. Naar verwachting zal er op 4 oktober een evenement plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here