Microsoft introduceert Surface All-in-One mogelijk in oktober

Microsoft heeft bekendgemaakt dat er eind oktober een evenement zal plaatsvinden. Tijdens dit evenement zal Microsoft naar verwachting een aantal nieuwe producten lanceren. Volgens bronnen zou het hierbij gaan om de nieuwe Surface All-in-One computer welke wordt uitgebracht in verschillende schermformaten en de concurrentie aan moet gaan met Apple. 

surface-book-heroMicrosoft wil met de nieuwe Surface All-in-One systemen de pc-markt veranderen. Vooralsnog is Apple het meest succesvol ind e All-in-One devices. Er wordt veel verwachting van de nieuwe Surface computer. Microsoft zal met de nieuwe Surface-producten proberen om iets nieuws op de markt te zetten.

Er gaan momenteel geruchten dat Microsoft aan een aantal nieuwe All-in-One systemen welke beschikken over verschillende formaten. Er gaan geruchten over een 21, 24 en 27-inch exemplaar. De 24 en 27-inch zijn een 4K exemplaar terwijl de 21-inch variant de beschikking heeft over een Full HD resolutie. Of Microsoft tijdens het evenement ook de lang verwachte Surface Phone zal lanceren is vooralsnog onbekend.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here