‘Samsung Galaxy S8 beschikt alleen over gebogen scherm’

Samsung brengt de Samsung Galaxy S8 waarschijnlijk alleen uit in een variant welke de beschikking heeft over gebogen randen. Wel heeft Samsung plannen om twee varianten op de markt te brengen van de smartphone, het zou hierbij gaan om een 5,1-inch en 5,5-inch exemplaar. Galaxy-S6-Edge+De keus is niet heel vreemd, op dit moment noteert de verkoop van Galaxy S7 Edge een stuk beter in vergelijking met de galaxy S7-variant. Mogelijk geeft dat de doorslag om alleen een Edge variant van de nieuwe high-end smartphone te ontwikkelen.

Tot op heden gaan er verschillende geruchten rond, zo zou de nieuwe smartphone beschikken over twee camera’s, ondersteuning voor virtual reality en een snelle Exynos 8895-soc onder de motorkap. De komende maanden krijgen we naar verwachting nog veel nieuws te horen over de nieuwe Galaxy S8 smartphone.

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer de Galaxy S8 wordt aangekondigd en uitgebracht. Naar verwachting zal dit eind februari gebeuren tijdens de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona.

Vorig artikelOxygenOS-update beschikbaar voor OnePlus 2
Volgend artikelGaat Microsoft stoppen met de Lumia smartphones?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in