LG brengt goedkopere LG G5 SE ook naar Nederland

LG heeft vandaag laten weten dat de goedkopere LG G5 SE ook naar Nederland komt. Vanaf 1 oktober is de goedkopere smartphone te koop in Nederland. 

lg_g5_seEerder dit jaar heeft LG de LG G5 op de markt gebracht, een modulaire smartphone met een aantal interessante specificaties. Helaas weet de LG G5 met het modulaire concept de Nederlandse consument nog niet te overtuigen.

Om de tegenvallende prestaties van de LG G5 te compenseren, komt de goedkopere LG G5 SE smartphone naar Nederland. Vanaf 1 oktober is de smartphone in Nederland te koop voor een adviesprijs van 499 euro.

Specificaties

De LG G5 SE heeft behoorlijk krachtige specificaties, zo beschikt de smartphone over een 5,3-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 625 chipset aanwezig in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 32GB interne opslag. De LG G5 SE is een uitstekend alternatief op de LG G5 smartphone. Door de tegenvallende verkopen is de LG G5 inmiddels al verkrijgbaar voor ongeveer 530 euro.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here