JBL timmert aan de weg en komt met Xtreme, Flip 3 en Charge 3

Als er één merk is dat aan de weg timmert met draadloze en portable speakers, dan is het JBL wel. De Amerikaanse speakerbouwer ontwikkelt al jaren met succes luidsprekers voor de streamingmarkt. Ook de line-up van 2016 – sommige series beginnen alweer aan hun derde generatie – is weer om door een ringetje te halen. De nieuwe lijn Bluetooth-speakers bestaat uit de JBL Xtreme, Flip 3 en Charge 3.

We hoeven niet meer uit te leggen dat streaming hot is. Alleen al in Nederland zijn er zo’n vijf miljoen mensen die gebruikmaken van online muziekdienst Spotify. En dan hebben we het nog niet eens over het aantal gebruiker van eveneens bekende streamingdiensten als Deezer, Tidal, Napster, QoBuz en ja, zelfs YouTube. Kortom, als fabrikant kun je maar beter zorgen dat je de streamingmarkt voorziet van speakers. En als het even kan van goede kwaliteit. JBL komt al jaren met hoogwaardige draadloze speakers. De draadloze speakers van JBL zijn ten allen tijde gegoten in een handzaam formaat, waardoor ze eenvoudig mee te nemen zijn als u op vakantie gaat of een een dagje naar het strand, zwembad of park.

JBL Xtreme

Zoals de naam al doet vermoeden, is de JBL Xtreme geschikt voor extreme omstandigheden. Natuurlijk kun je er niet overheen rijden met een vrachtwagen, maar dankzij het duurzame en spatwaterdichte ontwerp is de JBL Xtreme wel bestand tegen een behoorlijke stootje of een regenbui. Bovendien is de batterijduur opvallend lang. De speaker is dan ook geschikt voor gebruik op het strand, aan het zwembad en uiteraard binnenshuis.jbl_xtreme
De Xtreme kenmerkt zich niet alleen door een robuust ontwerp, ook onder de motorkap beschikt de luidspreker over het nodige geweld. De luidspreker is uitgerust met liefst vier speakers en twee basradiatoren. Daardoor is de JBL Xtreme zeker geen lichtgewicht, maar dat is niet hinderlijk. Die paar kilo’s vertalen zich wel in een bijzonder goed geluid. Of je nu luistert naar hoge tonen of lage, de weergave is zonder meer fraai. De Xtreme is absoluut een waardevolle toevoeging aan de toch al hoogwaardige JBL-lijn.

JBL Flip 3

De JBL Flip 3 is de opvolger van de succesvolle Flip 2. Door enkele subtiele upgrades is de Flip 3 nog weer iets beter dan zijn voorganger. Deze mooi vormgegeven Bluetooth-speaker is geschikt voor gebruik buitenshuis. De compacte speaker is spatwaterdicht, waardoor een regenbuitje niet gelijk alarmfase 1 betekent. Handige feature is dat er maximaal drie draagbare spelers (smartphone, tablet) te koppelen zijn aan de Flip 3, luisterplezier verzekerd met een stel vrienden.jbl-flip-3
De JBL Flip 3 komt met een Li-ion batterij, die opgeladen tot 10 uur meegaat. Verder is het mogelijk om te telefoneren via de Flip 3. De duurzame afwerking kenmerkt zich door een robuuste rubberen rand, die ervoor zorgt dat de draadloze speaker wel tegen een stootje kan. Het geluid is zonder meer goed: krachtig, strak en met een pittige bas.

JBL Charge 3

De JBL Charge 3 komt met een batterij die opgeladen tot 15 uur meegaat. Middels Bluetooth kunt u muziek streamen vanaf een smartphone, tablet of laptop. Opvallende specificatie is JBL Connect, waarmee drie diverse JBL-speakers (Xtreme, Flip 3, Pulse 2) met dezelfde functie aan elkaar gelinkt kunnen worden. Hierdoor kunt u een krachtig stereobeeld creëren.

jbl_charge3_blue_hero_x2-100666750-orig
Zoals alle draadloze JBL-speaker is de Charge 3 ook voorzien van een waterproof design. Het robuuste en tegelijkertijd beeldschone ontwerp kan wel een stootje verdragen. De batterij is krachtig, opgeladen gaat de speaker tot wel 15 uur mee. De aanwezige USB-poort maakt het mogelijk om een smartphone of tablet op te laden of om muziek vanaf een USB-stick of mp3-speler af te spelen. Dankzij ingebouwde ruis- en echo-onderdrukking kunt u met de Charge 3 telefoongesprekken voeren.
Bekijk alle JBL Bluetooth speakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here