Review: Asustor AS6204T NAS

Installatie

Inmiddels heeft Asustor ADM 2.6 uitgebracht. Het is via de gebruiksvriendelijke interface eenvoudig om via een stapsgewijze installatie de NAS volledig naar eigen wens te configureren. Voor de basis-setup is er nauwelijks IT-kennis vereist. Via een eenvoudige setup is het mogelijk om de verschillende opties eenvoudig te configureren. Na de installatie is het uiteraard mogelijk om de NAS verder te configureren met bijvoorbeeld de vele apps welke te vinden zijn in de app store van Asustor.

dsc_0352Installatie van de software

Het configureren van de firmware gaat via een stapsgewijze wizard welke wordt meegeleverd. Wanneer de NAS een IP heeft is het mogelijk om de configuratie-setup te starten. Met de control center manager is het eenvoudig om de NAS te detecteren binnen het netwerk en de installatie te starten.

Startscherm

Asustor heeft gedurende de ontwikkelingen van ADM veel veranderingen doorgebracht. Met ADM 2.6 heeft Asustor een nieuwe filestructuur doorgevoerd. Zo is de interne GNU C library geüpgrade van eglibc 2.13 naar glibc 2.22.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de AS6204T NAS:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: AS6204T 
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIEOVERZICHT
Algemene beoordeling
9
Mogelijkheden
9
Software
9
Prijs verhouding
9
Installatiegemak
8
Bouwkwaliteit
9
Vorig artikelNieuwe smartphones Nokia verschijnen in eerste kwartaal van 2017
Volgend artikelAndroid 7.1.1 officieel uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here