Review: Asustor AS6204T NAS

Conclusie

Asustor heeft met de AS6204T een prima NAS op de markt gebracht welke de beschikking heeft over interessante specificaties. De NAS beschikt zeker voor het geld over voldoende mogelijkheden en software-mogelijkheden.

dsc_0351De Braswell Intel chip zorgt voor voldoende snelheid, zeker gezien de adviesprijs is er voldoende snelheid en kracht aanwezig.

Voor een eenvoudige media-opslag is de NAS prima te gebruiken maar zijn er goedkopere alternatieven. Gebruik je de NAS vooral vanwege de vele media-functionaliteiten en een all-in systeem dan is de Asustor AS6204T een prima keus. Een simpele netwerk share is uiteraard mogelijk, maar met de Asutor 3102T ben je een stuk goedkoper uit. Voor de zakelijke omgevingen en de vele media-functionaliteiten is de Asustor AS6204T een goede NAS.

Inhoudsopgave

Bekijk de voorgaande pagina’s van AS6204T NAS review:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: AS6204T 
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
9
Mogelijkheden
9
Software
9
Prijs verhouding
9
Installatiegemak
8
Bouwkwaliteit
9
Vorig artikelNieuwe smartphones Nokia verschijnen in eerste kwartaal van 2017
Volgend artikelAndroid 7.1.1 officieel uitgebracht
review-asustor-as6204t-nasAsustor heeft met de Asustor AS6204T een prima NAS op de markt gebracht welke de beschikking heeft over voldoende mogelijkheden. De NAS is prima te gebruiken voor verschillende toepassingen, zo zijn er voldoende media-functionaliteiten aanwezig. Dankzij de Intel Braswell Celeron processor is de NAS snel en krachtig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in