Videobellen via Whatsapp eindelijk mogelijk

De ontwikkelaars achter Whatsapp werken al een tijdje aan nieuwe functionaliteiten. In de publieke bèta is al enkele weken de functionaliteit aanwezig om te kunnen videobellen en het versturen van GIFjes, de twee nieuwe functionaliteiten zijn nu aanwezig in de reguliere Whatsapp-versie. 

whatsapp-1212017_960_720

Nieuwe functionaliteiten voor Whatsapp

Whatsapp brengt regelmatig nieuwe functionaliteiten uit. De nieuwe functionaliteit is vanaf vandaag beschikbaar voor Android en iOS. Om het te gebruiken is er geen update vereist, aangezien de functionaliteit op de server is geactiveerd.

WhatsApp heeft de optie zelf stilletjes in de app gezet. Naast het telefoon-icoontje staat er nu ook een camera. Wanneer je hier op klikt, bel je de ander via een videoverbinding. Android gebruikers hebben al langer de beschikking over de nieuwe functionaliteit, vanaf vandaag kunnen ook de iOS-gebruikers aan de slag met de nieuwe functionaliteit.

Nog niet iedere iPhone kan gebruikmaken van de nieuwe functie. Het kan even duren voordat Whatsapp bij iedereen de functionaliteit heeft geactiveerd.

Vorig artikelQnap lanceert TVS-x73 NAS
Volgend artikelSamsung neemt audiofirma Harman Industries over voor 8 miljard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in