Wiko U Feel Prime uitgebracht voor Nederlandse markt

Wiko heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht. De nieuwe Wiko U Feel Prime is een mid-range smartphone welke wordt verkocht voor een interessante adviesprijs. 

wiko-u-feel-primeDe Wiko U Feel Prime heeft een aantal interessante specificaties. De uitgebreide smartphone wordt voor 250 euro in Nederland verkocht. Wiko heeft deze week laten weten dat de smartphone vanaf volgende week verkocht zal worden in Nederland.

De Wiko U Feel Prime is uitgevoerd met een 5 inch groot Full HD beeldscherm. Onder de motorkap heeft de smartphone de beschikking over een Qualcomm Snapdragon 430 processor, een 1,4Ghz octa-core processor en 4GB aan werkgeheugen. De interne opslagcapaciteit bedraagt 32GB.

Wiko heeft een unieke functionaliteit verwerkt in de smartphone, aan de voorzijde van de smartphone is er een vingerafdruksensor geplaatst. Aan iedere vingerafdruk kan namelijk een actie gekoppeld worden, hierdoor kan je snel applicaties starten vanuit de vingerafdrukscanner.

Beschikbaarheid

De Wiko U Feel Prime wordt vanaf volgende week verkocht in Nederland voor een adviesprijs van 250 euro. Zeker gezien de specificaties een prima prijs voor de smartphone.

Vorig artikelHP en Microsoft werken aan nieuwe Windows Phone
Volgend artikel‘Volgende iPhone beschikt over dubbele optische beeldstabilisatie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in