De beste bescherming voor je smartphone en tablet

Smartphones en tablets worden tegenwoordig steeds kwetsbaarder. De schermen worden alleen maar groter en de componenten worden kwetsbaarder. Daarom is het verstandig om een hoesje te gebruiken. 

broken-screenTelefoonhoesjes zijn er in vele soorten en maten. De belangrijkste functionaliteit van een telefoonhoesje is de bescherming van je smartphone. Uiteraard is het design ook belangrijk.

Ook voor de tablets zijn er vele soorten en maten. In een dergelijke tablethoes ben je er zeker van dat jouw tablet volledig is beschermd. Het voordeel van een book cover is dat deze vaak gebruik kan worden in een handige sta-stand. Net zoals op de smartphone-markt zijn er voor tablets vele soorten en maten. Zo heb je ook sleeves, rotatie covers en hoesjes welke zijn voorzien van een volwaardig toetsenbord. Bijvoorbeeld onderstaande tablet hoes van Shop4tablethoes.nl welke is geschikt voor de iPad en beschikt over een volledig toetsenbord.

ipad-keyboard-case

Bescherming voor de smartphone

Een hoesje voor de smartphone is er voor verschillende redenen: vele consumenten willen de smartphone er mee beschermen. Andere willen de smartphone een aangepast design geven en personaliseren.

Voor elk model zijn verschillende hoesjes beschikbaar. Vooral voor de Apple en Samsung smartphones is het aanbod enorm. Er zijn een tal van variaties, kleuren en soorten beschermingen beschikbaar. De onderstaande varianten zijn het meest gebruikt voor de smartphones:

  • Flipcase
  • Hardcase hoesjes
  • Softcase hoesjes
  • Bumpers

De beste bescherming is te behalen met een flipcase. Hiermee is zowel de voor- als -achterzijde volledig voorzien van bescherming. Met een hardcase blijft het design van bijvoorbeeld de iPhone 7 Plus voor een groot deel behouden, toch heeft de smartphone met een hardcase voldoende bescherming.

iphone-7-caseWelke variant het beste bij jou, jouw bezigheden en voorkeur past, is het beste zelf te bepalen. Het aanbod van telefoonhoesjes is tegenwoordig enorm.

Verkoop voordeel

Zowel een tablet en smartphone hebben met een hoesje goede bescherming. Een groot voordeel is dat je de smartphone of tablet voor meer geld weer kan verkopen. Krassen en scheuren verlagen de retailwaarde enorm. Goede bescherming zorgt voor een hogere verkoopwaarde.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here