Livestream Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi 2016

Vandaag is de ontknoping van de Formule 1. De strijd om de wereldtitel gaat tussen Hamilton en Rosberg. Momenteel staat Rosberg 12 punten voor op Hamilton. Max Verstappen heeft zich als zesde gekwalificeerd voor de Grand Prix van Abu Dhabi. Het voordeel van Verstappen is dat hij start op een andere bandenstrategie. 

Formule-1

Max Verstappen start de GP van Abu Dhabi vanaf de zesde positie. Verstappen heeft als voordeel dat hij start op de supersoft banden van Pirelli. Dat betekent dat Red Bull kiest voor een andere strategie dan de Mercedes en Ferrari. De concurrentie start op ultrasofts, hierdoor heeft Red Bull Racing in het begin van de race een voordeel.

Formule 1 live:

De wedstrijd kan je vanuit Nederland via een aantal methodes eenvoudig volgen. Zo is er een gratis livestream beschikbaar voor Ziggo abonnees. Ziggo Sport klanten kunnen de race gratis volgen via kanaal 14. Ook zijn er een aantal gratis livestreams beschikbaar welke de GP van Abu Dhabi live uitzenden, zo heeft RTL Television een commerciële uitzending.

Vorig artikelOude Philips smart-tv? Klanten krijgen compensatie
Volgend artikelAndroid 7.1.1 komt op 6 december naar Nexus toestellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in