Fitbit wil smartwatch-fabrikant Pebble overnemen

Pebble is ontstaan vanuit een Kickstartersucces. De fabrikant van smartwatches heeft last van zware concurrentie. Het blijkt moeilijk om de concurrentie aan te gaan voor een relatief klein bedrijf. Apple is met de Apple Watch de grootste concurrent. 

pebble-timeFitnessaccessoiremaker Fitbit wil smartwatchfabrikant Pebble overnemen. Volgens bronnen gaat het om een ‘klein bedrag’

Verschillende bronnen waaronder The Information en Financial Times hebben laten weten dat Fitbit de smartwatch fabrikant wil gaan overnemen. Volgens bronnen staat Pebble al een ruime tijd in de verkoop, en heeft het bedrijf het de laatste periode erg moeilijk op de smartwatch markt met tegenvallende verkoopcijfers.

Volgens de bronnen zit de overname al in de ‘afrondende fase’. Hierdoor is het te verwachten dat de overname binnenkort bekend zal worden gemaakt.

Pebble Time 2

De Pebble Time 2 is de meest recente smartwatch van het bedrijf. De Pebble Time 2 is voorzien van een hartslagmeter, een accuduur van zeven dagen en ondersteuning voor spraakcommand’s. De smartwatch wordt verkocht voor 129,99.

 

Vorig artikelNokia komt begin 2017 met nieuwe smartphones
Volgend artikelAccuproblemen iPhone 6s ontstaan door productiefout

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in