Nieuwe smartphones Nokia verschijnen in eerste kwartaal van 2017

Nokia is terug op de smartphonemarkt. In het eerste kwartaal worden er een aantal nieuwe Nokia smartphones verwacht welke beschikken over Android. Volgens geruchten worden de smartphones in een nauwe samenwerking met Google ontwikkeld. 

nokiaNokia’s nieuwe smartphones zullen in de eerste helft van 2017 verschijnen, zo heeft de fabrikant laten weten. De toestellen draaien volledig op Android, naar verwachting gaat het om een stock-Android versie.

De nieuwe smartphones worden geproduceerd door HMD Global, eerder dit jaar heeft HMD Global de merknaam van Nokia overgenomen. HMD mag de komende tien jaar de merknaam gebruiken.

De nieuwe Nokia toestellen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met Google. Wat de samenwerking precies inhoudt is vooralsnog onbekend. Het is te verwachten dat de smartphones beschikken over een stock Android-versie.

Beschikbaarheid

Wanneer de toestellen precies zullen verschijnen is vooralsnog onduidelijk. Naar verwachting krijgen we meer tijdens het Mobile World Congress te horen over de smartphones. Dit evenement vindt plaats op 27 februari.

Vorig artikelNL-Alert: heb jij het al ingesteld op je smartphone?
Volgend artikelReview: Asustor AS6204T NAS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here