‘iPhone 8 krijgt gebogen OLED-scherm van plastic’

De iPhone 8 verschijnt volgend jaar september. De afgelopen tijd is er al regelmatig informatie opgedoken over de nieuwe iPhone van Apple. Apple komt naar verwachting met een drietal nieuwe toestellen, waaronder de nieuwe iPhone 8. 

iphone-8Volgens het Koreaanse blad; Korea Herald krijgt de smartphone een gebogen OLED-scherm, welke bestaat uit een nieuw materiaal. Het zou gaan om een plastic OLED-scherm welke wordt ontwikkeld door Samsung.

Samsung zou in 2017 ruim 70 tot 100 miljoen exemplaren gaan leveren. Er wordt gebruik gemaakt van een nieuwe aanraakgevoelige technologie. Hierdoor is de smartphone vanuit alle zijkanten aanraakgevoelig.

Plastic oled-schermen worden vooral gebruikt voor gebogen beeldschermen. De Samsung Galaxy S7 Edge heeft ook een paneel van plastic. Door de Sensing-technologie is de smartphone vanuit alle zijkanten aanraakgevoelig.

Beschikbaarheid

De iPhone 8 verschijnt naar verwachting in september 2017 en zal het belangrijkste nieuwe model worden. De nieuwe iPhone 8 beschikt mogelijk over een nieuwe geïntegreerde homeknop en Touch ID-sensor. Ook wordt er een compleet nieuw design verwacht.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here