Dell gaat XPS 15 upgraden met nieuwe hardware

Dell heeft per ongeluk de nieuwe specificaties vrijgegeven van de Dell XPS 15 laptop. Op de website werd per ongeluk een pagina gepubliceerd, daarop zijn de specificaties duidelijk zichtbaar van het nieuwe exemplaar. De Dell XPS 15 wordt voorzien van uitstekende hardware. 

dell-xps-15De verbeterde Dell XPS 15 krijgt een optie voor een Nvidia Gefore GTX 1050 GPU, een vingerafdrukscanner, Windows Hello en een nieuwe Wi-Fi oplossing. De Dell XPS 15 beschikt over indrukwekkende specificaties, waaronder een mogelijkheid tot een Intel Core i7-7700HW chipset en een 4K-beeldscherm.

Vooral de nieuwe Nvidia Geforce GTX 1050 GPU is een opvallende keus. Dit is een krachtige GPU welke nauwelijks wordt gebruikt in laptops. Het ontwerp is gebaseerd op de huidige lijn. Zo is de laptop nog steeds voorzien van een compact design.

De laptop is leverbaar met verschillende configuraties. Zo is er de keuze tussen een Intel Core i3-7100HQ, i5-7300HQ en een Intel Core i7-7700HW. Ook een 4K-beeldscherm is een van de mogelijkheden. De prijs van de nieuwe XPS 15 is vooralsnog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here