RollerCoaster Tycoon uitgebracht voor Android en iOS

RollerCoaster Tycoon Classic is uitgebracht voor iOS en Android. Het gaat hierbij om een combinatie van de originele RollerCoaster Tycoon 1 en 2. De games zijn volledig geoptimaliseerd voor de mobiele apparaten. 

rollercoaster-tycoon-2De klassieke Rollercoaster Tycoon is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. De ioS-versie wordt verkocht voor zes euro, de Android-variant wordt verkocht voor zeven euro. In de app zijn er in totaal 95 scenario’s beschikbaar. De eerste twee RollerCoaster Tycoon games verschenen in 1999 en 2002.

Er zijn een aantal uitbreidingen beschikbaar voor de game. Het gaat hierbij om de Wacky Worlds- en Time Twister-uitbreidingen. Voor 2 euro zijn de scenario’s los te verkrijgen, hiermee zijn er meer attracties, scenario’s en opties beschikbaar. Met een toolkit is het ook mogelijk om opgeslagen parken van de pc-versie te importeren.

De RollerCoaster Tycoon app is uitgebracht door ontwikkelaar Atari onder leiding van bedenker Chris Sawyer. Android-gebruikers betalen op Google Play 6,99 euro voor het spel. In de iTunes App Store kost de game 5,99 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here