‘Google Pixel-gebruikers ervaren accuproblemen’

Een aantal dagen geleden waren er een aantal  Nexus 6P-gebruikers welke last hadden van batterijproblemen. Het lijkt erop dat de problemen nu ook aanwezig zijn bij de nieuwe Google Pixel smartphones. Een aantal toestellen zou spontaan uitvallen terwijl de batterij nog volledig is gevuld. 

google_pixelDe Nexus 6P kampt met soortgelijke problemen welke zijn gericht aan de accu. Nu zijn er ook een aantal gebruikers welke problemen ondervinden met de nieuwe Google Pixel.

De vlaggenschepen van Google worden goed ontvangen, al zijn er wel een aantal problemen. Zo waren er eerder ook problemen met de camera en het geluid. Nu lijkt het erop dat de batterij bij een aantal gebruikers niet goed werkt. De problemen met de Pixel-toestellen lijken zich vooralsnog op een kleinere schaal voor te doen in vergelijking met de Nexus 6P smartphone.

Softwarematig probleem

De oorzaak van de problemen lijkt softwarematig te zijn. Het probleem zit hem naar alle verwachting in de software. Google is inmiddels op de hoogte van de problemen.

Vorig artikel‘Miljoenen websites onveilig door lek in PHPMailer’
Volgend artikelWindows 10 krijgt blauwlichtfilter functionaliteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in