Veel klachten over oplaadcase Apple AirPods

Een aantal gebruikers welke de AirPods hebben gekocht melden problemen met de oplaadcase. Volgens een aantal gebruikers loopt de oplaadcase sneller leeg in vergelijking met de accuduur wat Apple meegeeft. 

airpodsZowel vanuit Nederland als internationaal komen er verschillende klachten over de Apple AirPods. De AirPods beschikken standaard over een ingebouwde accu die de AirPodss energie geven voor vijf uur. Via de oplaadcase is het mogelijk om de AirPods te voorzien van extra stroom. De accu in het doosje zou volgens Apple genoeg capaciteit moeten hebben om de AirPods één keer volledig op te kunnen laden.

Er komen veel klachten binnen over de accucapaciteit van de oplaadcase. Volgens een aantal gebruikers verliest de oplaadcase tussen de 10 en 40 procent aan stroom per dag. De problemen lijken vooralsnog niet bij alle gebruikers voor te komen.

De AirPods zelf hebben een prima accucapaciteit. Het gaat hierdoor alleen om de accuduur van de oplaadcase. Hoeveel mensen er precies last hebben van accuproblemen met het doosje is vooralsnog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here