Wileyfox gaat CyanogenOS vervangen voor vervangende Android-versie

CyanogenOS gaat niet meer verder, voor de Wileyfox-toestellen is dit een probleem aangezien de smartphones standaard worden geleverd met een versie van CyanogenOS. Wileyfox heeft deze week meer duidelijkheid gegeven over de Android-versie. 

wileyfox-headerDe Britse firma werkt aan een vervangende Android-versie welke voor de Wileyfox smartphones beschikbaar zullen komen. Volgens het bedrijf gaat het om een Android-versie welke zo goed als standaard is. Hierdoor zijn er nauwelijks aanpassingen aanwezig,

Ter voorbereiding gaat Wileyfox een voorbereidende update naar alle toestellen verspreiden. De update is nodig om ook in de toekomst de smartphones te voorzien van een nieuwe update.

Nieuwe Android-versie

Er is nog veel onduidelijkheid over de nieuwe Android-versie. Zoals het er nu naar uitziet gaat het om een vrij standaard Android-versie. Wileyfox wil de Android-versie zo dicht bij de standaard houden.

Wileyfox heeft als doel om de smartphones in het eerste kwartaal van 2017 te updaten naar Android 7.0 Nougat. Zowel de nieuwe als oudere smartphones krijgen een update naar Android 7.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here