Honor 6X smartphone vanaf morgen te koop in Nederland

Vanaf morgen is de Honor 6X smartphone ook in Nederland te koop. Het toestel van Honor heeft indrukwekkende specificaties en richt zich vooral op het middensegment van de smartphonemarkt. 

honor-6xHonor heeft de 6X al eerder vrijgegeven voor de Chinese markt. Nu komt het dochterbedrijf van Huawei ook met een Nederlandse release. Het toestel wordt in Nederland uitgebracht in een drietal verschillende kleuren.

De telefoon is de opvolger van de populaire Honor 5X en bevat goede specificaties. De adviesprijs is met zijn €249 opvallend. Voor dat geld krijg je de beschikking over een 5,5-inch full-hd smartphone. Het full-hd beeldscherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Kirin 655-chipset aanwezig in combinatie met 3GB an RAM.

Aan de achterzijde is er een dubbele camera te vinden. Het gaat hierbij om een 12-megapixelcamera en een 2-megapixelcamera. De tweede camera is bedoeld om diepte aan de foto’s toe te voegen. Aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here