‘Apple gaat iPhone 7 productie fors verminderen’

De iPhone 7 is een goed toestel, wel is de smartphone voor vele een wat teleurstellend toestel. Vooral vanwege de minimale aanpassingen qua uiterlijk. De verkopen van de nieuwe iPhone vallen dan ook tegen, daarom is Apple genoodzaakt om maatregelen te nemen.

iphone-7-smartphoneVolgens Nikkei Asian Review gaat Apple de productie in het eerste kwartaal van 2017 fors verlagen. Volgens de website wil het Amerikaanse bedrijf de iPhone productie van zowel de iPhone 7 als 7 Plus in het eerste kwartaal van 2017 met 10 procent terugbrengen.

De verkopen vallen tegen. Vooral de kleinere iPhone 7 doet het relatief slecht. De iPhone 7 Plus is wel populair, dit komt vooral vanwege het grotere scherm en de dubbele camera aan de achterzijde.

Weinig verschil met vorige iPhone

De tegenvallende cijfers hebben hoogstwaarschijnlijk te maken met het design van de nieuwe iPhone 7. De iPhone lijkt veel op zijn voorgangers. Naar verwachting komt Apple in september met een compleet nieuwe iPhone welke beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten. Er gaan geruchten over een OLED-scherm en een behuizing van glas met een edge-to-edge display. Ook gaan er geruchten dat Apple de thuisknop zal verwijderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here