Details over Snapdragon 835-chipset opgedoken

De Snapdragon 835 is een nieuwe chipset van Qualcomm. Deze week is er meer informatie opgedoken over de nieuwe chipset van Qualcomm. De focus komt vooral te liggen op de energiezuinigheid van de chip, uiteraard kunnen we meer verwachten van de nieuwe chipset. 

snapdragon-835De toestellen van dit jaar zullen naar verwachting beschikken over de nieuwe Snapdragon 835-chipset. De Qualcomm Snapdragon 835 wordt komend jaar onder andere gebruikt bij toestellen van onder andere LG, Sony en Samsung.

Qualcomm heeft de nieuwe chip ontwikkeld om vooral sneller, zuiniger en kleiner te zijn dan zijn voorgangers. In vergelijking met de Snapdragon 820 moet de chipset 27 procent sneller en 40 procent energiezuiniger zijn. Ook is er een nieuwe Quick Charge-versie aanwezig. Volgens Samsung goed om de smartphone in 5 minuten een accuduur te geven van 5 uur.

De grafische chip van de Snapdragon 835 krijgt ondersteuning voor 4K tot wel 60 frames per seconde. Naar verwachting zullen de Galaxy Note 8 en Galaxy S8 beschikken over een scherm met een resolutie van 4K.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here