Nokia 6: High-end smartphone met Android 7.0

Nokia heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht welke draait op Android. De nieuwe Nokia 6 is een high-end smartphone welke de beschikking heeft over een aantal interessante specificaties. 

De nieuwe Nokia 6 is een smartphone welke door HMD Global op de markt is gebracht. De nieuwe Nokia 6 is een high-end Android smartphone welke is voorzien van een premium ontwerp.

Het Finse HMD heeft vandaag de nieuwe Nokia 6 op de markt gebracht. De nieuwe Nokia smartphone beschikt over een aantal interessante specificaties. Zo heeft de smartphone de beschikking over een 5,5-inch 2.5D-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 430 chipset aanwezig. Het toestel heeft verder een 16 megapixel camera met een diafragma van f/2.0 en een camera aan de voorzijde met een diafragma van f/2.0.

Beschikbaarheid

Vooralsnog wordt de smartphone alleen verkocht in China. Het toestel gaat daar $245 kosten, wat zeker gezien de specificaties een redelijke prijs is voor een Android-smartphone. Of de nieuwe Nokia 6 ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelSamsung gestart met uitrol Android 7.0 voor Galaxy S7
Volgend artikel‘Blue Coral versie Galaxy S7 Edge binnenkort te koop in Nederland’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in