Nokia 6: High-end smartphone met Android 7.0

Nokia heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht welke draait op Android. De nieuwe Nokia 6 is een high-end smartphone welke de beschikking heeft over een aantal interessante specificaties. 

De nieuwe Nokia 6 is een smartphone welke door HMD Global op de markt is gebracht. De nieuwe Nokia 6 is een high-end Android smartphone welke is voorzien van een premium ontwerp.

Het Finse HMD heeft vandaag de nieuwe Nokia 6 op de markt gebracht. De nieuwe Nokia smartphone beschikt over een aantal interessante specificaties. Zo heeft de smartphone de beschikking over een 5,5-inch 2.5D-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 430 chipset aanwezig. Het toestel heeft verder een 16 megapixel camera met een diafragma van f/2.0 en een camera aan de voorzijde met een diafragma van f/2.0.

Beschikbaarheid

Vooralsnog wordt de smartphone alleen verkocht in China. Het toestel gaat daar $245 kosten, wat zeker gezien de specificaties een redelijke prijs is voor een Android-smartphone. Of de nieuwe Nokia 6 ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here