HTC onthult nieuwe HTC U Ultra smartphone

HTC heeft vandaag tijdens een evenement in Taiwan een nieuwe high-end smartphone uitgebracht. De nieuwe HTC U Ultra U smartphone beschikt over een aantal interessante specificaties. Waaronder saffierglas en een tweede scherm voor de notificaties. 

HTC heeft het toestel uitgebracht in de nieuwe HTC U-serie. De HTC U Ultra is het high-end exemplaar welke de beschikking heeft over een groot 5,7-inch scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels. Aan de voorzijde is er een tweede scherm aanwezig welke gebruikt kan worden voor de notificaties. De voorkant van het toestel beschikt over een Gorilla Glass 5. Later dit jaar komt er ook een variant beschikbaar met saffierglas.

Specificaties

De specificaties zijn behoorlijk krachtig. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 821 chipset aanwezig in combinatie met 4GB aan RAM. Qua processor is het toestel te vergelijken met Google Pixel smartphones. Verder heeft de smartphone de beschikking over een 12-megapixel camera met een diafragma van 1.8 en een dubbele flitser aan de achterzijde van de smartphone. Het RAM-geheugen bedraagt 4GB en er is een variant met 64GB of 128GB beschikbaar. Voor de camera heeft HTC gebruik gemaakt van de sensor welke ook is gebruikt in de Google Pixel smartphone.

Beschikbaarheid

De nieuwe smartphone van HTC wordt vanaf maart in Nederland verkocht. De adviesprijs is vooralsnog onduidelijk. In de Verenigde Staten heeft HTC de smartphone een adviesprijs meegekregen van 749 dollar.

Vorig artikelGratis upgrade naar Windows 10 nog steeds te gebruiken
Volgend artikel‘Microsoft Surface Book verschijnt vanaf april in Nederland’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in