‘Prijs en lanceringsdatum Samsung Galaxy S8 gelekt’

Inmiddels is het wel duidelijk dat Samsung dit jaar de opvolger van de Galaxy S7 zal lanceren. De bekende Twitter-lekker @Ricciolo1 heeft inmiddels meer informatie vrijgegeven over de release van de aankomende Galaxy S8 smartphone. 

Uiteraard moeten we dit soort geruchten niet altijd te serieus nemen. In het verleden heeft @Ricciolo1 via Twitter een aantal betrouwbare tips naar buiten gebracht. Hij wist vroegtijdig de specificaties van een aantal smartphones naar buiten te brengen, evenals de prijzen.

Volgens de lekker moeten de consumenten wachten tot 29 maart. Tijdens een evenement in New York wordt door Samsung de nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus uitgebracht. Volgens de bron wordt het goedkoopste model van de Galaxy S8 verkocht voor een bedrag van $849.

De Samsung Galaxy S8 beschikt naar verwachting over een 5.7-inch AMOLED scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Onder de motorkap is er een Snapdragon 835 chipset te vinden. Naast het reguliere model komt er ook een Galaxy S8 Plus smartphone. Deze smartphone beschikt volgens de geruchten over een 6.2-inch scherm.

Vorig artikelRuim 1,1 miljoen Clash of Clans-forumaccounts gestolen na hack
Volgend artikelAudio-problemen van Pixel en Pixel Xl zijn hardware probleem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in