Specificaties Samsung Galaxy J7 (2017) opgedoken

Vandaag zijn er een aantal nieuwe details en afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Samsung Galaxy J7 smartphone. Een hoesjesmaker heeft foto’s vrijgegeven van de nieuwe smartphone. De J7 wordt een goedkopere smartphone. 

Samsung heeft op de low-end en mid-range markt last van heftige concurrentie uit China. Merken als Huawei en Xiaomi gaan steeds meer de concurrentie aan met Samsung. Samsung zal dit jaar groot inzetten op de nieuwe Galaxy A-serie en de Galaxy J-serie.

Galaxy J3 (2017)

Samsung gaat met de Galaxy J-serie de strijd aan met de goedkopere Chinese smartphones. De Galaxy J7 is een nieuwe smartphone welke beschikt over een premium ontwerp. De smartphone heeft de beschikking over een 5,5-inch scherm met een Full-HD resolutie. Onder de motorkap is er een Qualcomm Snapdragon 625, in combinatie met 2GB aan werkgeheugen te vinden. Verder beschikt de smartphone over een 13 megapixel-camera aan de achterzijde, terwijl er aan de voorzijde een 5 megapixel-camera is te vinden. De nieuwe smartphones wordt standaard voorzien van Android 7.0 Nougat.

Wanneer de smartphone op de markt zal verschijnen is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelMobiel.nl biedt PakjeGemak aan voor het afleveren van smartphones mét abonnement
Volgend artikelGoogle introduceert offline zoekfunctie voor Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in