Android 7.0 Nougat snel beschikbaar voor Honor 8

Huawei heeft een aantal Android 7.0 Nougat updates klaarstaan voor de smartphones. Het bedrijf is inmiddels begonnen met de uitrol van de update voor de Honor 8-smartphone. De update is inmiddels al voor een aantal gebruikers beschikbaar in Japan. Hierdoor is het te verwachten dat de update snel ook naar Nederland komt. 

De Honor 8 verscheen vorig jaar augustus. In november heeft Huawei laten weten dat de Honor 8 de update zou krijgen naar de nieuwe Android 7.0-versie. Vorige week heeft Huawei laten weten dat de uitrol is begonnen in Japan.

Deze week zijn er ook meldingen verschenen vanuit Europese landen. Hierdoor is het te verwachten dat de update binnen enkele dagen uitgebracht zal worden in Nederland. De internationale update is 2,27GB groot.

Honor 8

De Honor 8 is een interessante smartphone met een 5,2-inch LCD-scherm. Het scherm heeft een resolutie van 1920×1080 pixels met een ppi van 423. Onder de motorkap is er een 2.3GHz HiSilicon Kirin 950 octa-core processor aanwezig in combinatie met 4GB RAM en een Mali-T880 GPU. De adviesprijs van de Honor 8 bedraagt 399 euro in Nederland.

Vorig artikel‘Te grote accu was oorzaak brandgevaar Galaxy Note 7 smartphone’
Volgend artikelTesla onthult nieuwe 100D met bereik van 632km

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in