QNAP TS-451A NAS review: Veel media functionaliteiten

De QNAP TS-451A is een nieuwe NAS welke de beschikking heeft over een aantal interessante specificaties en functionaliteiten. De QNAP TS-451A is een NAS welke zich richt op verschillende doelgroepen. Qnap richt zich met de NAS vooral op de consumenten. 

QNAP TS-451ADe 4-bay TS-451A NAS beschikt over een aantal unieke functionaliteiten, een van deze functionaliteiten is de USB QuickAccess poort aan de voorzijde van de NAS. Hiermee kan je een directe toegang creëren tot de NAS zonder internet. De QuickAccess functionaliteit werkt via USB 3.0.

QNAP heeft de NAS voorzien van een Intel Celeron N3060 dual-core CPU welke is geklokt op 1.6Ghz met een boost tot 2.48Ghz. Verder is er 2GB werkgeheugen aanwezig en hardware-matige encryptie, gebaseerd op de AES-NI techniek. De standaard aanwezige 2GB kan je eenvoudig uitbreiden tot maximaal 8GB.

Software

Er wordt veel software standaard meegeleverd naast de standaard QTS software, waaronder Qsirch, Qsynx en Cloud Drive Sync en Container Station.

Beschikbaarheid

De QNAP-TS451A is beschikbaar in een aantal verschillende varianten. Voor de review hebben wij het 2GB exemplaar ontvangen met een Intel Celeron N3060 processor. Het 2GB exemplaar is te koop voor ongeveer €450.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de QNAP TS-451A:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De QNAP TS-451A
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here