Galaxy S7 Edge-gebruikers klagen over roze streep door scherm

Gebruikers van de Samsung Galaxy S7 Edge klagen over de aanwezigheid van een streep door hun scherm. Het gaat om een verticalen roze streep welke door het scherm loopt. Een aantal gebruikers melden dezelfde problemen. 

Op het scherm van de Galaxy S7 Edge ontstaat er een grote horizontale streep welke door het scherm loopt. De streep is zonder aanwijsbare oorzaak ontstaan. Samsung adviseert de getroffen gebruikers om hun toestel op te sturen naar Samsung, zodat het bedrijf de problemen verder kan onderzoeken. 

Op alle toestellen waar dit probleem naar voren komt, zit de lijn ongeveer op dezelfde plek. Op het forum van Samsung zijn momenteel verschillende klachten. Voor zover bekend zijn de problemen vooralsnog alleen aanwezig bij de Galaxy S7 Edge-gebruikers. Bij de gewone Galaxy S7 zijn er nog geen vergelijkbare problemen opgedoken.

Update

Samsung heeft laten weten dat het bedrijf getroffen Galaxy S7 Edge-exemplaren gratis zal vervangen. Wel moet er garantie aanwezig zijn, en geen zichtbare schade aan het toestel. Wanneer het scherm wel is gebroken moeten de gebruikers wel betalen voor de schermreparatie. Nederlandse gebruikers welke problemen ondervinden kunnen contact opnemen met Samsung Nederland.

Vorig artikelmacOS 10.12.4 brengt Night Shift naar MacOS
Volgend artikelWhatsapp update: Verstuur 30 foto’s of video’s tegelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in