Nieuwe details iPhone 8 en iPhone 7S opgedoken

Over de iPhone 8 komen er per week een hoop nieuwe geruchten beschikbaar. Volgens de laatste berichten krijgt de nieuwe iPhone 8 de beschikking over een irisscanner en kan hij draadloos worden opgeladen. Ook komt er mogelijk een nieuwe variant van 3D Touch naar de iPhone 8. 

Voor Apple is dit een bijzonder jaar. Het is dit jaar precies tien jaar geleden dat het Amerikaanse technologiebedrijf de eerste iPhone heeft uitgebracht. De iPhone 2G was de eerste smartphone van Apple, en zorgde ook voor de definitieve doorbraak op de smartphonemarkt.

iPhone X

Volgens bronnen gaat de nieuwe iPhone door het leven als de X. De nieuwe iPhone 8 beschikt volgens de laatste geruchten over een groot aantal nieuwe specificaties. Anonieme bronnen vertellen tegenover Digitimes dat de iPhone 8 zal beschikken over een irisscanner.

Ming-Chi Kuo heeft laten weten dat de iPhone 8 zal beschikken over de techniek om de smartphone volledig draadloos te kunnen laden. Naast de nieuwe iPhone 8 komt Apple ook met de iPhone 7S en iPhone 7S Plus.

3D Touch techniek

Apple zou de 3D Touch techniek flink verbeteren. Dit komt vooral door het gebruik van nieuwe materialen, zoals OLED, glas. Apple zou mogelijk een laagje grafeen aanbrengen over het scherm om zo interne schade tegen te gaan.

Prijs

Ook over de prijs van de nieuwe iPhone gaan al enkele geruchten. De iPhone 8 zou een adviesprijs meekrijgen van meer dan 1000 dollar. Dit komt vooral door de aanwezigheid van duurdere hardware en onderdelen. Zoals elk jaar wordt de release in september verwacht. Een ding is nu al duidelijk: Apple gaat ons dit jaar verrassen met een compleet nieuwe iPhone.

Vorig artikel‘Specificaties Alcatel Idol 5S opgedoken’
Volgend artikelMatzwarte iPhone 7 heeft last van losrakende verf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in