Nokia komt met vier nieuwe smartphones tijdens MWC

HMD Global zal eind deze maand een aantal nieuwe smartphones presenteren tijdens het Mobile World Congress. Volgens de laatste geruchten komt HMD Global met de nieuwe Nokia 3310, Nokia 3, 5 en 6 smartphone. 

Nokia 6

Nokia is weer volledig terug op de smartphonemarkt. HMD Global heeft de exclusieve rechten op het merk. In China werd onlangs de 6 gelanceerd. De release was met miljoenen pre-orders een groot succes. Binnenkort komen de smartphones ook naar Europa.

De Nokia 6 is een opvallende high-end smartphone van Nokia. De smartphone heeft de beschikking over een Full HD-scherm met een display van 5,5-inch, onder de motorkap is er een Snapdragon 430 en 4GB aan RAM te vinden.

Nokia 3 en 5

Nokia komt ook met de goedkopere Nokia 3 en Nokia 5 smartphone. Volgens de laatste geruchten zal de Nokia 5 beschikken over een 5,2 inch scherm met een resolutie van 720 pixels. Het RAM geheugen zou 2GB bedragen. De prijs zou liggen op 199 euro. De Nokia 3 is een goedkoper exemplaar welke wordt verkocht voor een adviesprijs van 149 euro.

Nokia 3310

De Nokia 3310 is opvallend. HMD Global komt mogelijk met een moderne versie van de populaire Nokia 3310 smartphone. HMD Global organiseert het evenement op 26 februari in Barcelona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here