‘Nokia 3 krijgt Snapdragon 425-chip en 5,2-inch scherm’

Nokia heeft de grootste plannen voor 2017. Het bedrijf komt met een aantal nieuwe producten. HMD Global heeft de rechten in handen op de merknaam en zal dit jaar een aantal smartphones op de markt brengen. 

De Nokia 3 wordt een interessante smartphone welke beschikt over een aantal interessante specificaties. Eind deze maand zal HMD Global de nieuwe Nokia 3, 5, 6 en mogelijk ook een vernieuwde 3310 presenteren in Barcalona.

Nokia 3

De nieuwe Nokia 3 wordt een mid-range smartphone welke de beschikking heeft over een aantal interessante specificaties. Het toestel beschikt over een 5,2-inch scherm, 2GB werkgeheugen en zal een 12-megapixelcamera op de achterkant meekrijgen. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 425-chip aanwezig.

De Nokia 3 wordt een goedkoper model, terwijl de Nokia 6 naar verwachting zal beschikken  over krachtig hardware. De Nokia 3 wordt verwacht met een adviesprijs van 149 euro.

Nokia maakt zijn comeback in 2017 met een aantal interessante, betaalbare smartphones. Ook staat er nog een high-end smartphone op de planning met een Snapdragon 835-chipset.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here